Fieldgen Privatskole, Luxembourg

Skolebibliotek / Afsluttet 2015

Et nyt bibliotek med en central og lettilgængelig placering

I 2015 blev en del af Fieldgen Privatskole renoveret. Det nye bibliotek blev tildelt en ny, central placering på lokationen. Det var afgørende, at biblioteket fik en central placering. Biblioteket er nu lettilgængeligt for alle og det kan derfor også anvendes som klasseværelse eller studieområde. En integreret scene er oplagt til fordrag og forestillinger.

Teknisk chef, Daniel Schummer:

"Vi valgte Uniflex reolsystem med perforerede gavle for at holde det hele simpelt, men stadigvæk kunne imødekomme det moderne aspekt på bygningen. På denne måde kunne vi undgå at "træ looket" ville være for dominerende, da de andre møbler er lavet primært af træ. Hovedparten af de besøgende bliver straks charmeret af det nye bibliotek. Der er meget mere naturligt lys og helheden syner moderne. Indretningen af biblioteket er meget succesfuld; det gælder især udsigten når man går ind i biblioteket med et smukt udsyn til læserummet, scenen og trapperne omkranset af reoler, det er storslået! Schulz Benelux har overbevist os med deres design og gode kvalitet."