hos Lammhults Biblioteksdesign A/S

Hos Lammhults Biblioteksdesign bliver du en del af en international virksomhed, hvor du kan udvikle dig personligt og fagligt.

Digital marketing- og kundesupporter for Eurobib Direct

Vil du dele din tid mellem 60 % digital markedsføring og 40 % kundesupport?

Er du vores nye kollega?
Så send en ansøgning via Jobindex
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Og vil du...
-
Være med til at launche vores helt nye og moderne BTB e-commerce-løsning, som du også kommer til at arbejde på efterfølgende?
- Have frihed til at udvikle dine egne successer, som du skaber gennem analyse af dine tidligere initiativer?
- Præge stillingen, så den udvikler sig i takt med dine kompetencer og interesser?

Velkommen til Eurobib Direct
Hos Eurobib Direct bliver du en del af Europas største udbyder af biblioteksindretning og tilbehør. Du får din daglige gang på vores kontor i Søborg med 6 kolleger. Du vil - sammen med den konceptansvarlige og de markedsansvarlige på de øvrige europæiske markeder - være en del af dét team, der sætter præget på den fremtidige sortimentsudvikling og der vil være løbende erfaringsudveksling omkring salg og markedsføring i gruppen.

Som vores nye digital marketing- og kundesupporter bliver du en del af et kreativt miljø med indretningsarkitekter og sælgere – og det kommer din hverdag til at bære præg af.

60 % marketing: webshop og nyhedsbreve
Du får ansvaret for vedligehold og opdateringer på vores webshop. Når der kommer nye varer i shoppen, oversætter og tilpasser du teksterne fra engelsk til dansk.

Herudover står du for vores månedlige nyhedsbreve. Nogle tekster skriver du selv, og andre får du gennem nyheder fra vores marketingorganisation, som du udvælger, oversætter og retter til. Nyhedsbrevene sætter du op i vores designrammer i MailChimp. Derudover betjener du også vores sociale medier såsom Facebook og du tilsikrer at søgeordsoptimere på alle platforme.

40 % kundeservice: ordrehåndtering og reklamationer
Ordrerne kommer via telefon, mail og via webshoppen. Du taster dem ind i vores ERP-system (Navision) og sender dem videre til vores indkøbsfunktion. Der er også kunder, der ringer ind med forespørgsler på produkter. Du giver dem svar med det samme, og hvis ikke du har det på stående fod, finder du det og vender tilbage.

Tværfagligt samarbejde og masser af gode idéer
Du bliver en del af et kollegialt team, hvor vi er meget kreative og hjælper hinanden med at skabe gode løsninger. Udover den gode, daglige sparring har vi et rigtig godt arbejdsmiljø, som vi værner om.

Når du starter, får du selvfølgelig grundig oplæring, så du kender vores produkter og processer, når du går i gang med opgaverne. Herudover får du pension, sundhedsordning og massageordning.

Det kan siges om dig, at du:
- er tekstuelt stærk, så du kan oversætte fra engelsk til fængende dansk
- har mindst 3+ års erfaring med marketing, og du har også beskæftiget dig med telefonisk og skriftlig kundebetjening
- har erfaring med webshop, digitale medier og SEO
- er på hjemmebane i Office-pakken, og kender du også MailChimp eller lignende nyhedsbrevssoftware, er det en fordel
- har erfaring med Navision eller lignende ERP-system.

Interesseret?
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 88 63 00 05.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da der indkaldes løbende til samtale. Ansøgningsfristen er 28. april. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Eurobib Direct sælges gennem vor webshop og katalog og er en del af Lammhults Biblioteksdesign A/S, som er ejet af den svenske koncern Lammhults Design Group. Lammhults Biblioteksdesign er sammen med seks andre selskaber i Europa samt en række international samarbejdspartnere verdensførende inden for biblioteksinventar og biblioteksindretning med over 60 års erfaring på området. Lammhults Biblioteksdesign stiller store krav til sig selv som leverandør og fokuserer på at skabe produkter i moderne design med optimal funktionalitet og arbejder målrettet med at skabe bæredygtige og indbydende miljøer for offentlige såvel som private kunder. Lammhults Biblioteksdesign har indrettet prisvindende biblioteker som Herning Bibliotek og "verdens bedste folkebibliotek" Dokk1 i Århus i Danmark.