Om os

Lammhults Biblioteksdesign er verdensførende inden for biblioteksinventar med over 60 års erfaring på området.

Vi samarbejder med førende arkitekter, designere og fagfolk i udviklingen af nyt inventar til nutidens bibliotek såvel som til fremtidens bibliotek. Vi er altid beredvillige til at udforske nye områder og trends inden for biblioteksinventar.

Ikke kun en samling af bøger

Biblioteket af i dag er ikke kun en samling af bøger eller et sted til studier, men et sted for multikulturel udveksling, kommunikation og andre sociale arrangementer.

Samtidig er biblioteket også et sted til eftertænksomhed, samt personlige studier og tanker.

Det moderne bibliotek

Vores ambition er at være på forkant med moderne biblioteksteknologi, at være opmærksomme på behov og ønsker i forbindelse med udviklingen af biblioteker, lige fra planlægning af det lille skolebibliotek til udvikling af specialprodukter til et internationalt researchcenter.

Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Donec sed odio dui. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum.

Header 1

Header 2

Header 3

Header 4