Cocoon Lounge

18. juni / Produktnyheder

Skab en specialzone i zonen

Alle biblioteker er forskellige - de varierer i størrelse, niveau, udseende og indretning. Mange biblioteker ligger i gamle bygninger; og selv når de bliver opført i en splinterny specialbýgning kan bibliotekets funktion ændre sig så meget gennem tiden, at bygningen begynder at sætte begrænsninger for ændringer i bibliotekets udformning og funktion. At skabe nye zoner i dit bibliotek kan være en stor udfordring, hvis ikke du har mulighed for at renovere eller bygge om.

Vi har tænkt tanken og har fundet en perfekt zoneløsning, der er nem at installere, men som alligevel er både effektiv og virkningsfuld. Uden at du skal flytte en eneste sten!

Vores zoneløsning hedder Cocoon Lounge og er en spændende udvidelse af vores Cocoon sortiment, der består af modulopbyggede møbler.

Læs mere om vort nye produkt her.