YDELSER

Total solution provider

Takket være vore stærke projektlederkompetencer kan vi håndtere ethvert projekt – fra udbygning af eksisterende installationer til komplet indretning af nye superbiblioteker og kulturhuse.

Vores processer

Vi anvender effektive processer til at omsætte kreative ideer til produkter og koncepter og projektplaner til unikke løsninger – og alt leveres og installeres selvfølgelig til tiden og i overensstemmelse med kundens ønsker.

Vort team 

Gennem et projekt, fra start til slut, møder du sælgere, indretningsarkitekter, produktudviklere, kundeservice, eksterne leverandører og mange andre. Vort professionelle team udvikler dine idéer til færdige løsninger.

Kontakt vort professionelle team

We_are_library_people_logo

Vores partnere 

Vi har et strategisk partnerskab med udviklere af interaktive funktioner, grafiske løsninger, navigationssystemer samt kompetente transport- og installationsfirmaer, designere og meget mere. Alle vil hjælpe med at skabe det bedste bibliotek - hver gang!

Vores webshop

Vores Eurobib Direct katalog samt webshop giver let adgang til en bred vifte af tidssvarende møbler og supplerende tilbehør til biblioteker og andre offentlige rum. Hurtig levering, nem montering og fremragende kundeservice er vores varemærke.

Besøg vores webshop

Vi samarbejder med biblioteker, førende arkitekter, designere og fagfolk om udviklingen af biblioteksdesign og funktionalitet. Vi tilpasser vores ydelser til dit budget, dine behov og tidsplaner, hvilket giver inspirerende og levende arbejds- og opholdsrum.

Vi tilbyder unikke løsninger, der bygger på funktionel og kreativ indretning, moderne møbelkoncepter og skræddersyet produktudvikling.

Vores mål er altid at designe og levere de bedste biblioteksløsninger ved hjælp af en 6-trins proces:

1. Inspiration – vi inspirerer, udforsker, nytænker og deler
2. Briefing – vi sætter os ind i opgaven
3. Design – vi leverer den designede løsning
4. Præsentation – vi visualiserer og kommunikerer løsningen
5. Udførelse – vi sikrer effektiv udførelse til tiden
6. Opfølgning – vi følger op, evaluerer og forbedrer

 

total_solution_provider.png