DOKK1

VERDENS BEDSTE BIBLIOTEK

Dokk1 har vundet prisen 'Public library of the year 2016'.
Se flere af vores indretningsløsninger til dette unikke bibliotek.

Læs mere

Innovativ biblioteksdesign

er vores fokus i hverdagen

Vi tror på konstant og stadig udvikling og nytænkning for at kunne imødekomme de hastigt skiftende behov inden for biblioteksområdet.

Læs mere

Inspirerende indretninger

tips og idéer

Bliv inspireret af vores målrettede arbejde med at skabe bæredygtige og indbydende miljøer for offentlige såvel som private kunder.

Læs mere

Seneste projekter

Søg i vores projekter

Esbjerg Hovedbibliotek, Danmark

Offentligt bibliotek / Afsluttet 2016

Bærum Hovedbibliotek, Norge

Offentligt bibliotek / Afsluttet 2016

University College Nordjylland (UCN), Danmark

Akademisk bibliotek / Afsluttet 2015

Aabenraa Bibliotek, Danmark

Offentligt bibliotek / Afsluttet 2015

PROJEKTER

Nutidens biblioteker er ikke bare en samling af bøger eller et sted at læse. Biblioteket er samlingspunkt for multikulturelle kontakter, digital oplysning, nytænkning, fantasi og opdagelse. Som dynamisk leverandør af totalløsninger til biblioteker og andre offentlige rum favner vi bredt. Lad vores mange projekter inspirere dig.  Vi skaber fremtidens bibliotek – i dag.

Se projekter

Services

Med tanke på fremtidens trends og tendenser samarbejder vi med biblioteker, ledende arkitekter, designere og andre professionelle for at planlægge og udvikle funktionelle biblioteker. Vi skræddersyer vore services til kundens behov, budget og tidsramme, resulterende i unikke, inspirererende og fleksible miljøer til både læring og leg. Med moderne møbler og specialdesignede løsninger skaber vi rum, der giver varige indtryk.

Læs mere

WEBSHOP

Vores webshop giver dig adgang til en lang række af moderne møbler og supplerende tilbehør for biblioteker og andre offentlige rum. Stort og småt, lokalt og globalt – online shopping til overkommelige priser. Hurtigt leveret, nemt at samle og god kundeservice er vores varemærke efter 75 års erfaring som professionel leverandør til offentlige biblioteker. Besøg os i dag!

Besøg webshoppen

Seneste nyt

Nyhedsarkiv

BIS kongres i Lucerne, Schweiz

22. august / Messer og udstillinger

Vores søsterselskab Schulz Speyer Bibliothekstechnik deltager sammen med vores forhandler Bibliothekstechnik GmbH i "BIS 2016"

Læs mere her

Dokk1 har vundet prisen "Public library of the year 2016"

16. august / Projektnyheder

Det nye bibliotek i Aarhus er verdens bedste nye bibliotek

Læs mere her

Nominerede til "Årets Bibliotek 2016"

1. juli / Projektnyheder

Fire biblioteker er nominerede til prisen som verdens bedste nye folkebibliotek

Læs mere her

Nyt prestigefyldt projekt i Caen-la-Mer, Frankrig

30. juni / Projektnyheder

Vores søsterselskab, BC Intérieur, er blevet udvalgt til at levere møbler til det nye bibliotek i Caen-la-Mer, Calvados, Frankrig

Læs mere her

Bæredygtighed - for en bedre verden

Vores vision er et bæredygtigt samfund, hvor fremtidens generationer har samme muligheder, som vi har i dag. For at nå dette mål støtter vi bæredygtigt forbrug.

Vi er stolte af at følge FN Global Compact’s principper for en mere ansvarlig og bæredygtig verden. De 10 principper omhandler emner indenfor menneskerettigheder, arbejdstager-rettigheder, miljø og anti-korruption.

Læs mere her